Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů:

Jakub Suchánek; IČ 07436718; Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku.

Jak nás můžete kontaktovat?

Telefon: +420775179888; Email: jakub@physiosuchanek.cz

Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání kontaktního nebo objednávkového formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

V případě odeslání kontaktního nebo objednávkového formuláře zpracováváme tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • E-mailovou adresu

  • Telefonní číslo

  • Zprávu

Tento osobní údaj zpracováváme za účelem plné zákaznické spokojenosti a objednání služeb. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení. Zadané osobní údaje budeme zpracovávat po dobu 5 let.

 

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Správce spolupracuje s dalšími subjekty (zpracovatelé), kteří mohou mít přístup k vašim osobním údajům.

Přístup k vašim osobním údajům mohou mít i tito zpracovatelé:

  • E-mailingový nástroj

  • Správce webových stránek

Jaká jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.